Machines

Heylen nv beschikt over een uitgebreid machinepark om u, de klant, snel een degelijk afgewerkt product te kunnen bieden.

CNC-freesmachines

Onze CNC-freesmachines zijn gekozen omwille van hun nauwkeurigheid voor zowel stukwerk als seriewerk om zo aan de specificaties van de klant te beantwoorden. Door de samenwerking met Mema kunnen we altijd rekenen op de laatste stand van machines en software om zo makkelijker te voldoen aan de wensen van de klant.

CNC-freesmachine
achterkant freesmachines
frezen

Draaibanken

De CNC-draaibanken zijn net als onze freesmachines gekozen voor hun nauwkeurigheid voor zowel stukwerk als seriewerk. Ook hier werken we samen met Mema om met zo up-to-date mogelijke machines en software te kunnen werken voor een betere service.

CNC-draaibank
CNC-draaibanksturing
draaibank

Draadvonkers

Onze hightech CNC-draadvonkers zijn ideale toestellen voor stukwerk en seriewerk. Door de samenwerking met GF Machining Solutions International kunnen we gebruik maken van de nieuwste machines, technologie├źn en ontwikkelingen op gebied van draadvonken om zo weer te voldoen aan de wensen van onze klanten.

draadvonken
draadvonker
draadvonker

Zinkvonkers

Deze CNC-zinkvonker werkt uiterst nauwkeurig, wat weer een extra garantie biedt voor de beste kwaliteit en tevreden klanten.

zinkvonker
zinkvonker
zinkvonkerbad

Assemblage

We beschikken ook over een assemblage-afdeling, waar eenvoudige, alsook meer complexe producten geassembleerd kunnen worden. Ook hier zijn kwaliteit en leverbetrouwbaarheid uiterst belangrijk.

montage
montage
montage